Städfirma som kan hjälpa både privatpersoner och företag att hålla rum och lokaler rena

01 november 2021 cecilia_olsson

advertorial

Att anlita en städfirma med jämna mellanrum är något som kan vara bra för både privatpersoner och företag. Genom att låta proffs ta tag i rengöringen av rum och/eller lokaler så kan man lägga tid på arbetsuppgifter eller till att helt enkelt koppla av och göra något roligt istället. Kia Kvalitetsstäd är ett företag som utför städtjänster av hög kvalitet åt både företag och privatpersoner i Malmöområdet med omnejd. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och levererar alltid en hög service och kvalitet.

Se till att kontoret/företaget alltid känns rent och fräscht 

På en arbetsplats är det väldigt viktigt att man håller utrymmena rena och fräscha. Först och främst så gör det arbetsmiljön betydligt trevligare, det kan även ha stor inverkan på hur smidigt arbetet kan flyta på och sist men inte minst så kan det bidra till minskad smittspridning av virus och bakterier på arbetsplatsen. Kia Kvalitetsstäd erbjuder kontorsstädning för både små och stora företag. De skräddarsyr sina tjänster utifrån överenskommelser med sina kunder för att kunna anpassa tjänsterna efter behov och önskemål.

Lägg den lediga tiden på något roligare än städning

När man kommer hem från arbetet så känner man sig sällan inspirerad att börja städa sin bostad. Det samma gäller helgerna, då det är betydligt roligare att kunna hitta på aktiviteter, bara ta det lugnt eller umgås med familj och vänner. Kia Kvalitetsstäd erbjuder prisvärd hemstädning i Malmö med omnejd för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Man kan välja hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka. Personalen är välutbildad, kompetent och har tystnadsplikt.

Njut av rena fönsterglas året om

Flera av Kia Kvalitetsstäds privatkunder har också schemalagd fönsterputsning. Det innebär att de putsar fönstren utvändigt ungefär fem till sex gånger per år, eller enligt önskemål. När man behöver få putsat på insidan så bokar man in ett datum som passar eftersom man behöver vara hemma vid de tillfällena. Gå in på kiakvalitetsstad.se för mer information om samtliga av deras städtjänster.

Fler nyheter