Sand och grus när du behöver det

16 januari 2022 Lily_Hansen

editorial

Frös det på igen? Ja det brukar ju göra det när man bor i Skandinavien. Vissa kommer lindrigare undan än andra i vårt avlånga land, detta är sant. Men att du kommer att råka ut för en köldchock några veckor om året är än så länge garanterat.

Då kan det vara smart att kunna salta och lägga ut grus på vägarna så att bilar inte kör av vägen och så att de som har lite problem att gå inte faller omkull och bryter något. Eller om du bara vill bygga en sandlåda till ungarna på baksidan av huset så kan du förstås behöva sand som är av kvalitet så att ungarna får en kul stund och du… får tvätta kläderna… hursomhelst. 

 

image

 

Snabb kontakt, snabbt resultat

När du behöver sand och grus så ska det vara lättillgängligt. Det ska vara smidigt att hämta med släp eller lastbil. Eller om du lever ett stressigt liv och bara vill få det levererat till där du är så ska den möjligheten också finnas. Det rör sig om sand och grus, detta ska bara gå smidigt att få till. Här ska det inte behövas en utbildning i raketforskning för att få det gjort.

Med ett enkelt samtal eller ett kort e-mail ska du få tag i sand och grus för alla möjliga ändamål. Det är ju ändå inte som om det gällde ett material som det finns brist på. Mursand, putssand, dressand, singel 8-16, singel 16-32 är lämpliga till dräneringar bakom murar. Så om du ska mura eller stabilisera grunder eller förhindra halka så ska du kunna hämta din sand smidigt. 

Det finns ett brett utbud och det är bara att boka en hämtning eller få det levererat till dörren. Sedan kan du bygga den där sandlådan till ungarna eller ordna till en liten trevlig grusväg till dörren.

Fler nyheter