Låt din elektriker i Stockholm tänka estetiskt istället för praktiskt

14 juni 2022 jonas_olsson

editorial

Vem gillar sladdar? Inte den som är intresserad av design och inredning i alla fall. Många tycker att synliga sladdar i trassliga härvor är bland det fulaste som finns. Men du vet väl att du inte måste ha det så hemma? En elektriker i Stockholm kan hjälpa dig gömma sladdarna.

Det finns många lösningar på hur du kan dra el. Det är visserligen inte alls säkert att du verkligen behöver dra om all el hemma bara för att du vill gömma dina sladdhärvor. En bra elektriker kan komma på många snygga lösningar som inte kräver några stora ingrepp. 

 

Planera elen inför din renovering

Men du som till exempel står inför en renovering kan ta tillfället i akt att verkligen planera elen ur en estetisk synvinkel. Många hantverkare har siktet inställt enbart på det praktiska. En bra hantverkare, däremot, vet att resultatet även behöver vara snyggt och prydligt. 

Särskilt i en storstad som Stockholm, där många människor verkligen ser ett estetiskt tilltalande hem som högsta prioritet. När du planerar din renovering kan du boka in ett konsultationsmöte med din elektriker. Tänk på att du som är inredningsintresserad sannolikt kommer vilja ändra din möblering med tiden, så skapa lösningar som är flexibla. 

 

elektriker

 

El är inte bara praktiskt, det kan vara snyggt också

Sätt hellre in ett eluttag för mycket än ett för lite. Och tänk på i vilken höjd eluttagen ska sitta. Många upplever att eluttag ofta hamnar lite för högt upp på väggen, där de lätt drar ögonen till sig. Du ska inte behöva stå ut med fula detaljer i ditt hem.

Du kan också helt komma runt problemet med fula eluttag genom att välja snygga retro-uttag som förtjänar sin plats i inredningen. Din elektriker har säkert kontakt med många leverantörer av elteknik. Hen kan guida dig genom det sortiment som finns tillgängligt.

Fler nyheter