Glöm inte bort entren

20 oktober 2019 admin

Det är förmiddag på helgen och hela gatan är ute och höstar. Det är som när grannen klipper gräset eller tvättar bilen. Likt en löpeld är hela gatan plötsligt klippt eller står med glänsande lack på varje uppfart. Så är det även då hösten är över oss, det räcker med att Lisbeth uppe på hörnet går ut för att putsa fönster så är Åke mittemot redan i färd med att kratta löv. Barnfamiljen två hus bort har varit i blomsterbutiken och köpt lila ljung som de sätter i egenhändigt tillverkade korgar vid ingången. Inte kan väl du då vara sämre utan går ut för att se om även ditt. 

 

Känslan av att känna sig välkommen

När det höstas är känslan av en vacker ingång något vi strävar efter. Vi vill ju att ingången ska välkomna de gäster som eventuellt kan komma förbi. För visst är det väl trevligt då man kommer på besök hos någon med en välskött ingång?

Många relaterar inredning och design till de rum som finns inne i huset eller lägenheten, men vi får inte glömma allt roligt vi kan piffa utsidan med. Något som kan göra ett gott första intryck är snygga entretavlor. Piffa upp husväggen med en ny nummerskylt, eller varför inte en sirlig namnskylt i emalj på dörren? Här finner du några tjusiga exempel: https://www.entreprodukter.se/.

En uppsjö av produkter

Det finns även en mängd accessoarer som man kan skruva upp på husväggen eller ställa ut runt omkring i trädgården. Både vackra och funktionella. Något som är vackert då den mörka årstiden är här är solcellslampor runt om på tomten. Eller varför inte en mindre staty som du kan ställa bredvid en blomkruka vid entren. Peta för säkerhets skull även ner en liten ”välkommen”-sticka i blomkrukan och du har höstat färdigt! Välkommen hit du vackra höst.

Fler nyheter