Alla kan behöva hjälp ibland

08 oktober 2019 william_eriksson
Alla kan behöva hjälp ibland

Få saker kan vara så frustrerande som att låsa in nyckeln i bilen eller helt enkelt bli utelåst. Men hur frustrerande det än är så kanske det hjälper med att veta att du inte är ensam. Det är många som hamnar i den sitsen. Exempelvis en stressig morgon med dagislämning och viktigt möte på kontoret. Och vips, så sitter bilnycklarna där på andra sidan bilrutan, inne i bilen. Vill det sig riktigt illa så kan en glad 3-åring sitta bredvid i bilbarnstolen. Med precis för korta armar för att kunna nå bildörren. 

 

Olyckor händer oftast i hemmet

Det sägs att det flesta olyckor sker i hemmet, och visst är det så. Ingen annanstans spiller vi på vita mattan, snubblar på tröskeln eller slår huvudet i skåpluckan. Och oftast är det när vi precist stängt ytterdörren som vi kommer på att nycklarna ligger kvar inne i lägenheten eller huset. Eller ännu värre, när du kommer hem efter en lång dag med flera matkassar i händerna och griniga, hungriga barn som hänger kring dina knän. Att då upptäcka att nyckeln mystiskt försvunnit ut ur gyttret som är innehållet i din handväska, är ren och skär tragedi. Om du befinner dig i Göteborg kan du kontakta https://www.lassmedgoteborg.net/, som har jour dygnet runt. Ta med dig dina barn på lokala hamburgerhaket och luta dig tillbaka i lugn och ro medan låssmeden gör jobbet.

Renovering och återvinning

Det finns många anledningar att ta kontakt med låssmed. Exempelvis kan mormors gamla sekretär inte låsas för att nyckeln har varit försvunnen sedan 20 år tillbaka. En bra låssmed ha kanske en extranyckel som passar perfekt för låset. Om inte det är lösningen så går det utmärkt att byta lås på de flesta återbrukade möbler och självklart på både nya och gamla ytterdörrar. Det är tur att det finns hjälp att få när inte allting alltid går som man vill.

Fler nyheter